• Niciun produs in lista.
View list

Vitrina frigorifica cu caseta luminoasa

Detalii produs:

Dimensiuni: 590x610x1885h mm
Capacitate: 390 l

Optional :

  • posibilitate branding total
  • posibilitate branding caseta luminoasa / header

 

In activitatea oricarui agent comercial, dotarile tehnice sunt de o importanta capitala. Exista domenii in care nu trebuie sa lipseasca vitrinele frigorifice de diverse tipuri, acestea asigurand functionarea buna a afacerii. Acestea nu trebuie neaparat cumparate. Noi va oferim ideea de inchirieri vitrine frigorifice verticale, ceea ce va va aduce o eficientizare a costurilor si un profit mai mare.

 

Descriere

Va oferim ideea de inchiriere vitrina frigorifica verticala cu caseta luminoasa, profesionala cu o usa, 320 l, 5 gratare. Este importanta să alegi o vitrină luminată cu usa de sticla, ca să asiguri vizibilitate maximă a produselor tale. Vitrinele vin echipate cu rafturi/polite metalice, reglabile, lumina interioara si de avertizare, termosatat pentru reglarea temperaturii iar temperatura de operare este de 0/+10 C. Vitrinele au posibilitatea de inchidere cu cheie. Indiferent de evenimentul pe care il organizezi, vitrina frigorifica verticala cu refrigerare ventilata, este solutia optima pentru racire sucuri, bere sau alte produse.

Poate sunteti intr-o perioda de testare a afacerii, poate nu doriti sa investiti bani multi in echipamente si vreti doar sa vedeti cum va descurcati. Varianta de inchiriere vitrina frigorifica verticala este si in acest caz o optiune foarte buna. In vitrinele frigorifice verticale pot fi pastrate recipiente cu bauturi de diverse tipuri, capacitatea lor generoasa permitand stocarea unui numar foarte mare de produse. In special in sezonul cald, ele se dovedesc de un real ajutor in orice magazin. In plus, le puteti inchiria si pentru petreceri corporate, evenimente private, nunti, botezuri, conferinte sau lansari de produse unde sunt necesare bauturi reci in numar mare.

Dimensiunile produsului sunt: 590x610x1885h mm, iar capacitatea acestui model este de  390 l.