Cort 5×5 – Laterale albe

Cort 5×5 laterale albe

Prin alipirea lor se pot forma si alte dimensiuni – 5×5 / 10×5 / 10×10 / 10×15 / etc.

Optional se pot adauga

  • sistem ancorare suprateran
  • laterale personalizate
  • podea ( verifica sectiunea podele )
  • incalzire / ventilatie
  • aer conditionat
  • sistem sonorizare

Descriere

Atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment, fie ca este o petrecere privata sau eveniment de firma/corporatie, conferinta, prezentare,  NAN Events te ajuta cu furnizarea tuturor elementelor si echipamentelor necesare evenimentului, a serviciilor de care acesta poate avea nevoie. Inchiriere corturi modulare 5×5, pentru petreceri corporate, conferinte, lansari de produs, prezentari, alte festivitati si expozitii auto, moto, targuri cu vanzare si alte expozitii tematice. Corturi 5×5 compuse din structurile modulare, ele pot fi instalate in functie de preferintele dumneavoastra, fiind solutia ideala pentru organizarea evenimentelor in aer liber. Se poate opta pentru pereti cu fereastra, podea, mocheta, sisteme de iluminat, mese, scaune, echipamente de sonorizare si scenotehnica,si alte elemente de logistica si decor pentru evenimente.

Poti opta pentru corturi pagoda modulare, corturi pliabile, corturi dome, libertatea modulara si organizatorica a acestora va va lasa imaginatia sa construiasca un cadru deosebit de petrecere. Fie ca vorbim de deschiderea/inaugurarea unei companii, fie ca vorbim de lansarea unui model de autoturism sau de o campanie de publicitate a unei agentii, inchirierea de corturi de evenimente va veni intotdeauna la pachet cu o consultanta specializata si apoi cu o realizare impecabila a evenimentului in sine.

Corturile 5×5 modulare ofera un spatiu generos, aveti multi invitati la nunta si nu reusiti sa gasiti un local cu o capacitate suficienta? Solutia ideala este inchirierea unui cort. Poti crea o zona spatioasa conform preferintelor tale, cu un ring de dans, sistem de sonorizare, ecrane LED,  unde toti invitatii vor avea loc sa se distreze. Poti amplasa cortul oriunde vrei astfel te poti bucura de spatiul oferit de acesta si de un peisaj deosebit. Poti alege sa il montezi la marginea unei paduri, langa un lac sau in orice loc care e pe placul tau. Aceste corturi sunt recomandate pentru majoritatea evenimentelor de orice natura fie ca vorbim de lansari de produs, conferinte, inaugurari, cocktail parties, nunti, botezuri etc. Va putem pune la dispozitie: podea, mocheta, instalatie de iluminat. In functie de temperaturile de afara, va putem pune la dispozitie instalatii profesionale de aer conditionat si/sau generatoare de aer cald.