Depozitare2017-05-23T10:19:04+03:00

Solutii moderne de depozitare si pastrare bunuri – Nan Events

Indiferent daca esti persoana fizica sau ai o companie, daca ai un palet cu marfa sau bunuri ori vrei sa depozitezi o suta de tiruri, Nan Events detine o platforma logistica de ultima generatie, destinata depozitarii ci managementului de depozit pentru orice tip de bunuri sau marfuri generale.

Suntem situati intr-o locatie din Bucuresti conectata la caile de acces spre autostrazi si principalele drumuri europene, si va punem la dispozitie un depozit nou, cu o capacitate de 5.000 de paleti tip euro. Oferim solutii de depozitare pe termen scurt sau lung pentru clienti privati sau companii, intr-un mediu profesionist: depozit dotat cu rafturi la 9 metri si solutii de stivuire cu echipamente moderne de ridicat, sistem de alarmare si detectie incendiu, supraveghere video, personal pentru manipulare si gestiune, control acces. Oferim servicii de preluare, paletizare si de asemenea transfer la mafurilor de la / si catre client.

Depozitul central Nan Events este o alta nevoie aparuta in afacerile noastre si a aparut pe fondul necesitatii de a depozita materialele noastre si ale partenerilor. In timp, am construit si am extins o locatie moderna, cu toate facilitatile pentru un business sigur si depozitare in conditii optime. Asa ca indiferent daca vreti sa depozitati mobila pentru casa noua aflata in constructie ori aveti stocuri de materii prime si materiale pentru afacerea pe care o conduceti, depozitul Nan Events va primeste, indiferent de perioada.

Igiena, siguranta, termenul flexibil, serviciile conexe de transport si splituire marfa, personalul specializat, utilajele si dotarile tehnice superioare, tin in permanenta depozitul nostru plin la peste 75% din capacitate. Suna chiar acum si rezerva spatiu pentru tine si afacerea ta!