• Niciun produs in lista.
View list

Auto magazin mobil

O afacere poate fi inceputa cu pasi mici, daca iti cunosti foarte bine domeniul in care lucrezi si detii toate dotarile tehnice necesare. Daca te gandesti sa gasesti o oferta foarte buna de inchiriere magazin mobil, NAN Events are tot ceea ce iti trebuie. Colaboram atat cu antreprenori mai mici, cat si cu unii mai mari, oferindu-le masini dotate cu sisteme frigorifice pentru orice tip de afacere.

Descriere

O afacere poate fi inceputa cu pasi mici, daca iti cunosti foarte bine domeniul in care lucrezi si detii toate dotarile tehnice necesare. Daca te gandesti sa gasesti o oferta foarte buna de inchiriere auto magazin pentru evenimente si festivaluri, NAN Events are tot ceea ce iti trebuie. Colaboram atat cu antreprenori mai mici, cat si cu unii mai mari, oferindu-le masini dotate cu sisteme frigorifice pentru orice tip de afacere.

Ele sunt potrivite pentru mici afaceri sezoniere cu produse alimentare (sandwich-uri, cafea, bauturi, inghetata) sau pentru alte categorii de produse, inclusiv nealimentare. Masinile noastre sunt ideale inclusiv pentru targuri, expozitii si festivaluri, acolo unde se inregistreaza vanzari foarte mari intr-o perioada scurta de timp. Toate masinile noastre sunt la zi cu reviziile si verificarile tehnice necesare, dotarile lor tehnice functionand ireprosabil.