Masa cocktail neagra

Va doriti sa le oferiti prietenilor o seara speciala și sa ii invitați la o petrecere deosebita? Planuiți o seara de vara cu cocktailuri savurate în racoarea noptii? Cu siguranta, unul dintre elementele care nu poate lipsi este mobilierul ce servește acestui scop. Aveti la dispoziție de la NAN Events spre inchiriere masa cocktail. Optional, puteti sa o transformati intr-o piesa vizuala de exceptie prin adaugarea unei iluminari cu led RGB, ceea ce ii va da un aer futurist, original si apreciat de toata lumea

Descriere

Va doriti sa le oferiti prietenilor o seara speciala și sa ii invitați la o petrecere deosebita? Planuiți o seara de vara cu cocktailuri savurate în racoarea noptii? Cu siguranta, unul dintre elementele care nu poate lipsi este mobilierul ce servește acestui scop. Aveti la dispoziție de la NAN Events spre inchiriere masa cocktail. Optional, puteti sa o transformati intr-o piesa vizuala de exceptie prin adaugarea unei iluminari cu led RGB, ceea ce ii va da un aer futurist, original si apreciat de toata lumea.

Designul special al acestei mese permite incadrarea ei usoara în multe spatii interioare si exterioare, in corturi sau spatii provizorii. Puteti apela la noi pentru inchiriere masa cocktail, dar si pentru intreaga logistica necesara unui eveniment de amploare sau a unuia restrans. Vom raspunde cu aceeasi promptitudine si va vom asigura  atat mobilierul necesar, cat si consultanta de care aveti nevoie in orice moment.