• Niciun produs in lista.
View list

Photobooth Clasic – Print strip / Print 10×15

Descriere

Va oferim spre inchiriere photobooth pentru evenimentele care necesita echipamente profesionale folositoare fotografilor profesionisti. Photobooth-ul este foarte popular in special la petreceri deoarece le ofera tuturor invitatilor prilejul de a face fotografii amuzante fara ca ei sa interactioneze cu un fotograf. Unele persoane sunt mai timide sau pur si simplu vor sa isi manifeste creativitatea pentru a face poze care sa le aminteasca de un eveniment cu totul special.

Un photobooth permite distribuirea fotografiilor pe retelele de socializare, printarea si personalizarea lor conform preferintei fiecarui utilizator. Va recomandam serviciul nostru de inchiriere photobooth si la evenimentele la care sunteti fotograf, insa nu dispuneti de acest ehipament sofisticat. Puteti pune la dispozitia organizatorilor aceasta posibilitate prin achitarea unei sume suplimentare, in cazul in care doresc sa aiba un photobooth la dispozitie.

Un photobooth ofera o mobilitare mai mare invitatilor deoarece nu ii limiteaza la o simpla cabina foto. Odata fixat intr-un loc, acest echipament este folosit cu un anumit decor (care poate fi schimbat) pentru a realiza cele mai amuzante si mai frumoase fotografii. Cei mici sau cei mari se pot distra de minune folosind o recuzita speciala in aceste poze. Ele sunt imprimate pe loc si au o calitate foarte buna. Aparatul este usor de utilizat si dispune de o interfata intuitiva si placuta, ce nu necesita cunostinte avansate de tehnologie pentru cei care sunt la prima experienta de acest fel.

Ceea ce este si mai minunat e optiunea de a-ti modifica propriile poze asa cum vrei, de a le trece prin filtre speciale si de a le face cunoscute imediat prietenilor tai prin intermediul retelelor de socializare. Poti alege pentru inchiriere photobooth atunci cand organizezi o petrecere corporate, una intre prieteni, o aniversare, o nunta sau un botez. Pe langa distribuirea fotografiilor in mediul online, invitatii au posibilitatea de a transmite si un mesaj prietenilor din lista lor.