• Niciun produs in lista.
View list

TV Smart Philips 203cm – Android 4K

Atunci cand participi la un targ pe profilul companiei tale sau la o expozitie, va trebui sa iti amenajezi un stand propriu. Nu e cazul sa investesti in logistica deoarece noi avem tot ce iti trebuie. Iti oferim pentru inchiriere smart TV philips. Acest televizor de ultima generatie reda imagini de calitate ultra-HD si dispune de numeroase functii de conectare. Il poti lega la calculator sau il poti conecta la o retea Wi-Fi pentru a reda continutul dorit.

Descriere

NAN Events iti pune la dispozitie prin serviciul de inchiriere, plasme / led screen-uri si suporti pentru ele, pentru standuri expozitionale, conferinte, congrese, stand sponsori, secretariat evenimente.  Atunci cand participi la un targ pe profilul companiei tale sau la o expozitie, va trebui sa iti amenajezi un stand propriu. E mai simplu și mai ieftin să apelezi la un serviciu de închiriere plasmă LED, decât să investești într-un astfel de echipament, deoarece noi avem tot ce iti trebuie. Iti oferim pentru inchiriere smart TV philips. Acest televizor de ultima generatie reda imagini de calitate ultra-HD si dispune de numeroase functii de conectare. Il poti lega la calculator sau il poti conecta la o retea Wi-Fi pentru a reda continutul dorit.

El este dotat si cu sistemul de operare Android, ceea ce ii confera numeroase posibilitati de conectare cu dispozitivele mobile (smartphone, tableta). Diagonala de 203 cm a televizorului Philips pe care vi-l prezentam il recomanda inclusiv pentru spatii mari. Il puteti inchiria si pentru o firma, o clinica (pentru sala de asteptare) sau pentru orice alt loc in care aveti nevoie de un suport pentru imaginile si informatii prezentate publicului.

Dacă doriți ca prezentarea dvs. să se facă simultan pe mai multe ecrane va putem la dispozitie toata logistica necesar de  distribuție a semnalului. În funcție de necesitățile dvs., veti gasit in oferta noastra ecrane plasmă LED cu diagonala de următoarele dimensiuni: 32”, 40″, 46″, 50”, 55″, 65″.