Transport2017-05-23T10:20:32+03:00

Transporturi rutiere rapide. Orice scop. Toate destinatiile.

ford
mercedes sprinter
Nan Events va pune la dispozitie o flota robusta pentru transport de persoane si marfuri de toate tipurile. Divizia de transporturi s-a dezvoltat organic ca business conex din activitatile noastre de organizare si logistica evenimente, si a capatat la ora actuala un profil propriu si o anvergura nationala. Lucram cu o gama de clienti din toate domeniile si industriile, de aceea nu ne-am indreptat spre o nisa anume ci servim orice partener, in orice scop, catre orice destinatie.

Avand centrala in Bucuresti, operam la nivel national si oferim intreaga paleta de autovehicule pentru transport persoane si marfa, cu masini bine intretinute si dotate:

- autoturisme si microbuze 8+1 pentru transport persoane;
- autoutilitare de 3.5 tone, tip furgon sau box, cu sau fara lift pentru descarcare marfa;
- camioane de la 7.5 tone la 22 de tone;
- autoutilitare echipate bar sau fast food mobil, cu toate dotarile si accesoriile;
- transport de marfuri generale la temperatura ambientala (platforme, prelate sau boxuri inchise) si temperatura controlata (boxuri frigorifice);

Divizia noastra de transporturi nu a fost creata pe modelul clasic al unei firme de transport, ci a aparut din nevoia noastra si a clientilor nostri de mobilitate, cu respectarea timpilor si eficientizarea rutelor. Soferii si masinile Nan Events, ajung unde trebuie, la timp, in conditii optime. Ne-am specializat indelung, transportand toata marfa si echipamentele necesare pentru evenimente si locatii unde am fost prezenti toata tara, in conditii de timpi limita si intr-un calendar extrem de incarcat. De aceea, la Nan Events suntem gata sa va servim indiferent ce doriti si unde doriti sa transportati.

Contactati-ne si vedeti la treaba o flota profesionista pe care am creat-o cu scopul de a oferi servicii complete pentru orice partener. Fiindca la Nan Events va stam alaturi indiferent cat de lung e drumul!