• Niciun produs in lista.
View list

Incarcator frontal articulat pentru teren accidentat ( Manitou )

Detalii produs:

  • incarcator frontal 4×4
  • furci pentru paleti
  • cupa
  • diesel

Descriere

NAN Events ofera servicii profesionale de inchiriere utilaje, clientilor care sunt in cautarea unui echipament fiabil pentru manevrarea, incarcare si descarcarea materialelor. Utilaje de ridicare, stivuitoare si mantiouri de mici dimenisuni, care pot incapea in spatii joase, garaje, parcari subterane sau supraterane, incarcatoarele frontale de mici dimensiuni ofera o eficienta maxima in locurile stramte, greu accesibile sau in locuri cu spatii mici de manevra.

Incarcatorul frontal articula pentru teren accidentat / manitou vine in dotare standard cu furci pentru paleti si optional i se poate atasa cupa, acesta ofera un avantaj de remarcat, reducand timpii de lucru si costurile, astfel crescand siguranta si eficienta pe santier la diverse lucrari. Acest utilaj putand face fata oricarui tip de mediu indiferent de natura terenului si obstacolele intampinate, va fi ideal pentru folosirea lui in orice proiect / lucrare.

Aducem in atentia dumneavoastra o gama utilaje pentru incarcarea si descarcarea rapida a marfurilor, utilaje necesare intr-o multitudine de lucrari din domeniul constructiilor, dar nu numai, asadar va intampinam cu utilaje bine intretinute si autorizate din punct de vedere tehnologic, pentru ca stim cat este de important sa iti desfasori activitatea in conditii de maxima siguranta.

Asiguram transportul pana la locatia clientului cu platformele proprii, astfel incat nu este necesara o rampa de descarcar, oferim varianta optima pentru fiecare client.